Zestaw na Podprogram 2020 obejmuje artykuły spożywcze w łącznej ilości ok. 42,27 kg6,

w tym:
1) Artykuły warzywne i owocowe
• groszek z marchewką 3,20 kg,
• koncentrat pomidorowy 1,12 kg,
• buraczki wiórki 1,40 kg,
• powidła śliwkowe 1,50 kg,
• mus jabłkowy 1,44 kg,
• fasolka po bretońsku 1,50 kg.
2) Artykuły skrobiowe
• makaron jajeczny świderki 5,00 kg,
• płatki owsiane 1,00 kg,
• ryż biały 2,00 kg,
• kasza jęczmienna 1,50 kg,
• herbatniki maślane 0,40 kg,
3) Artykuły mleczne
• mleko UHT 7 1,
• ser podpuszczkowy dojrzewający 1,60 kg,
4) Artykuły mięsne
• szynka drobiowa 2,40 kg,
• szynka wieprzowa mielona 1,20 kg,
• pasztet drobiowy 0,32 kg,
• filet z makreli w oleju 1,19 kg,
5) Cukier
• cukier biały 4,00 kg,
• miód nektarowy wielokwiatowy 0,50 kg
6) Tłuszcze
• olej rzepakowy 4,00 l




Zestaw roczny do Podprogramu 2019