Pragniemy zaprezentować nowopowstałą pralnie wodną prowadzoną przez Caritas Diecezji Sosnowieckiej. Zapewniamy usługi prania wodnego wraz z odbiorem i dowozem bielizny do klienta, oferując jednocześnie ceny o ok. 30% niższe od rynkowych, zachowując jednocześnie najwyższą jakość świadczonych usług. Pierzemy i prasujemy odzież, bieliznę, pościel, odzież roboczą, obrusy, zasłony, firany i wszelkie materiały, które można prać w pralni wodnej. Nasze usługi są świadczone przez wykwalifikowanych pracowników, przy pomocy nowoczesnego i wyspecjalizowanego sprzętu oraz wysokiej jakości materiałów eksploatacyjnych i środków piorących.

Pralnia, która rozpoczęła działalność w bieżącym miesiącu, mieści się w Sosnowcu, przy ulicy Mikołaja Reja 9. Zatrudniamy osoby posiadające trudności w odnalezieniu się na rynku pracy, toteż korzystanie z usług pralni jest nie tylko materialnym wsparciem dzieła Caritas, ale przede wszystkim umożliwieniem powrotu od normalnego funkcjonowania dla części naszych podopiecznych. Każdy z pracowników ukończył specjalistyczne kursy, które zapewniają wysokie kwalifikacje i gwarantują świadczenie usług najwyższej jakości.

Oferujemy możliwość odbioru i dowozu prania z i do miejsca wskazanego przez klienta. Prosimy o zgłoszenia w zakresie chęci współpracy pod numerem 500-628-402 w godzinach 8.00 – 16.00.

Pralnia wodna:
ul. Mikołaja Reja 9