Koncert Pawła Domagały
Drodzy Przyjaciele!

Zapraszamy Was na koncert, a zresztą nie …. niech to zrobi sam Paweł Domagała

--->ZAPROSZENIE
Korzystając z okazji pragniemy serdecznie podziękować Panu Prezydentowi Łukaszowi Komoniewskiemu za ogromną życzliwość dla naszych działań i objęcie patronatem honorowym nadchodzące wydarzenie. Już po raz kolejny Pan Prezydent otworzył dla wszystkich Mam, ale i nie tylko, Będzin Arena. Jesteśmy ogromnie wdzięczni również pracownikom Urzędowi Miejskiemu w Będzinie za pomoc w przygotowaniu niezbędnych dokumentów. Z całego serca dziękujemy Partnerowi Koncertu, którym jest Totalizator Sportowy, właściciel marki Lotto. Słowa podziękowań kierujemy również do naszego Darczyńcy - Katowice Airport. Bez Waszego wsparcia, byłoby nam bardzo trudno zorganizować koncert.

Drodzy Przyjaciele Koncert „Gramy dla Mamy” odbędzie się w poniedziałek 20 maja w Hali Widowiskowo-Sportowej „Będzin – Arena”, a gwiazdą wieczoru będzie Paweł Domagała. Środki pozyskane z biletów/cegiełek w kwocie 60 zł przeznaczone są na utrzymanie Diecezjalnego Domu Matki i Dziecka w Sosnowcu.

Bilety do nabycia:

- w siedzibie Caritas, ul. Korczaka 5 w Sosnowcu - w cenie 60 zł
- w Będzinie - Wydział Promocji i Komunikacji Społecznej ul. Sportowa 4 - w cenie 60 zł
- na stronie https://www.kupbilecik.pl/imprezy/122273/B%C4%99dzin/Pawe%C5%82+Domaga%C5%82a/ - cenie 75 zł

Projekt dofinansowany przez Powiat Będziński ze środków na realizację zadań publicznychw zakresie kultury, sztuki, ochrony dóbr kultury
i dziedzictwa narodowego.