Kolonie Caritas

Nadrzędnym celem Caritas jest niesienie miłości i pomocy bliźnim. Nie możemy pozostać obojętni na dobro naszych najmłodszych podopiecznych. Pandemia koronawirusa wielu z nich odebrała szansę na normalne funkcjonowanie. Nie chcemy, aby pozbawiła ich także radosnego przeżywania wakacji. Wspomnienia i pozytywne doświadczenia są tym, co zostanie z nimi najdłużej. Wychodząc naprzeciw licznym zapytaniom i nadziejom dzieci oraz rodziców, Caritas Diecezji Sosnowieckiej postanowiło rozpocząć już nabór na kolonie dla dzieci i młodzieży.

Licząc na poluzowanie w najbliższych miesiącach obowiązujących obostrzeń, zapraszamy Państwa pociechy do Pensjonatu BACHLEDÓWKA, na Osiedlu Harenda w Zakopanem. Na kolonie można zapisywać dzieci do lat 16.

Turnusy wyjazdów Bachledówna, oś. Harenda 25, 34-500 Zakopane

• Turnus I 05.07 -18.07.2021
• Turnus II 18.07 -31.07.2021
• Turnus III 31.07 -13.08.2021